Hatay Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Çayır değil nehir

SURİYE’DEN GEÇEREK HATAY’DAN AKDENİZ’E DÖKÜLEN ASİ NEHRİ’NİN BAZI KISIMLARI SU SÜMBÜLLERİYLE DOLDU. İSTİLACI BİR TÜR OLAN SU SÜMBÜLLERİ NEHİRDEKİ CANLI YAŞAMINI TEHDİT EDİYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çayır değil nehir
57 views
12 Temmuz 2021 - 10:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Suriye’den geçerek Hatay’dan Akdeniz’e dökülen Asi Nehri’nin bazı kısımları su sümbülleriyle kaplandı.

Lübnan’da doğan ve Suriye’den geçerek Hatay’da Akdeniz’e dökülen Asi Nehri’nin yine su sümbülü istilasına uğradı. Geçtiğimiz yıl nehrin büyük bölümünü kaplayan su sümbülleri, bu yıl da nehrin yüzeyini tekrar kapatmaya başladı.

Samandağ ilçesine bağlı Tekebaşı Mahallesi’nden geçen bölümde nehir suları tamamen sümbüllerle kaplandı. İstilacı bir tür olan su sümbülleri nehirdeki canlı yaşamını da tehdit ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.